Gelaatsbehandelingen

Last van een droge, vochtarme huid, rimpels, een onzuivere huid of pigmentvlekken? Met de gelaatsbehandelingen van Huidpassie Kirsten zijn deze “huidproblemen” verleden tijd. Wij werken met de huidverzorgingsproducten van Environ en Guinot en met de make-up van Jane Iredale.

Maak een afspraak

Huidverbetering


Als uw huid een topprioriteit is en u opzoek bent naar de ultieme non-chirurgische verzorging, dan is Environ echt iets voor u.
ENVIRON® Skin Care biedt een gamma aan van hoogst kwalitatieve huidverzorgingsproducten voor gelaat en lichaam. De hightech formules bevatten ingrediënten waarvan de doeltreffendheid wetenschappelijk bewezen is. Deze formules werden samengesteld op basis van de nieuwste ontwikkelingen voor anti-aging. Bovendien past elke formule zich perfect aan ieders huid aan.

Therapeutisch correcte concentraties van vitamine A, anti-oxidanten, alfa hydroxyzuren (AHA’s), peptiden en de belangrijke zonverzorging, staan garant voor een effectieve en reële oplossing voor elk huidtype en huidprobleem.
Environ is ontwikkelt door plastisch chirurg Dr. Des Fernandes. Zijn missie is om onze huid te beschermen tegen de invloeden van buitenaf. Sinds 20 jaar doet hij intensief onderzoek op het gebied van huidfysiologie. Hij maakte geschiedenis om als eerste Vitamine A in hoge effectieve dosissen te verwerken in huidverzorgingsproducten.

Environ Lunchtime

Maak een afspraak

Deze korte maar intensieve behandeling die focust op een specifiek huidprobleem, op een specifieke huidzone. Denk hierbij aan een pigmentvlek, een litteken, het behandelen van de fronslijn of het verstevigen van de kaakcontour.

Voor een zichtbaar resultaat op korte termijn, adviseren wij deze behandeling in een kuur, in combinatie met de producten voor thuisgebruik.

Behandelingsduur: 15 tot 45 minuten

Environ Essential

Maak een afspraak

Bij deze essentiële behandeling dringen de aangebrachte vitaminen heel snel en diep in de huid. Met het unieke apparaat wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie.

Behandelingsduur: 60 minuten

Environ Focus

Maak een afspraak

Deze doelgerichte gelaatsbehandeling legt de focus op twee belangrijke probleemzones met het apparaat en pakt de belangrijkste huidproblemen direct aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de oogcontouren, een fronslijn of de huid rondom de mond. Daarna zorgt een opnamebevorderend masker voor resultaten op het volledig gelaat.

Behandelingsduur: 75 minuten

Environ Skin Renewal

Maak een afspraak

Deze intense behandeling verwijdert op een zachte wijze dode huidcellen en hydrateert de huid. Ideaal voor een vale, verstopte huid, puistjes, littekens en een zonbeschadigde huid. De combinatie van peeling en vitaminen vernieuwt en verfrist uw huid.

Behandelingsduur: 75 minuten

Environ Intensive

Maak een afspraak

Deze ultieme Environ gelaatsbehandeling verhoogt aanzienlijk het indringen van actieve ingrediënten met onmiddellijk zichtbare resultaten. Met het apparaat wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie. Daarna geeft een opnamebevorderend masker resultaten die voor zich spreken.

Voor wie alleen het beste wil!

Behandelingsduur: 90 minuten

Environ Discovery

Maak een afspraak

Tijdens deze eerste gelaatsbehandeling met Environ wordt na een complete en grondige huidanalyse de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelplan opgesteld.

Behandelingsduur: 60 minuten 

Environ Deep Cleansing

Maak een afspraak

Een diep reinigende behandeling die geschikt is voor een onzuivere huid of een overgevoelige huid. Onzuiverheden worden verwijderd en de huid wordt gekalmeerd. De huid oogt zuiver, fris en zacht.

Behandelingsduur: 60 minuten

Environ Cool Peel

Maak een afspraak

Deze revolutionaire behandeling bereikt ongelooflijke resultaten zonder huidbeschadiging. Er wordt een lage concentratie lactaatzuur gebruikt om de Ph van de huid te verlagen en het vrijgeven van groeifactoren te stimuleren. Dit resulteert zich in een strakke en gladde huid. De peeling vernietigd bacteriën, verhoogt hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen, waardoor de huid zuiver en glad wordt. De Cool Peel is ideaal voor lijntjes, rimpels, een dikke ruwe huid, probleemhuid, zonbeschadiging of rosacea. De behandeling wordt in een kuur aangeboden voor optimaal resultaat.

Behandelingsduur: 60 minuten

Huidverzorging


Waarom kiezen voor Guinot?

  • Optimale huidverzorging en verbetering
  • Plantaardige basis
  • Geschikt voor alle huidtypes en leeftijden
  • Hypoallergeen, niet op dieren getest en geen parabenen

Meer dan 10.000 Guinot schoonheidsinstituten met ervaren schoonheidsspecialisten stellen zich overal ter wereld in dienst van uw schoonheid.
Samen met onze onderzoekers, beschikken wij over de capaciteiten en de ervaring om het welzijn van uw huid te vergroten en haar elke dag mooier te maken.
Guinot maakt uitsluitend gebruik van A+ ingrediënten en ontwikkeld zich steeds verder als een hoogwaardig high-tech merk.

Naast alle door Guinot ontwikkelde behandelingen biedt Guinot u verzorgingsproducten aan voor gezicht, lichaam, en zonproducten voor zowel vrouwen als mannen. Immers een optimaal resultaat kunt u alleen bereiken door de behandelingen te ondersteunen met speciaal op uw huid afgestemde producten, om uw huid thuis te verzorgen. Voor nog beter en optimaler resultaat.

Guinot Lift Summum (Nieuw)

Maak een afspraak

Deze behandeling biedt een algehele verstevigende werking en onmiddellijk worden tekenen van vermoeidheid en veroudering in gezicht, hals en decolleté verzacht. De huid wordt zichtbaar stevig, voller en gelift.

De behandeling bestaat uit: reinigen, dieptereiniging, epileren, massage en een masker.

Duur: 60 min

Guinot Age Summum (Nieuw)

Maak een afspraak

Een intensieve Well-Aging behandeling met zichtbaar resultaat op huidverouderingsverschijnselen. Vanaf de eerste stap van de behandeling lijkt de huid jonger, worden lijntjes minder en de huid wordt weer stevig en stralend.

De behandeling bestaat uit, reinigen, dieptereiniging, massage en een masker.

Duur: 60 min

Guinot Hydraclean

Maak een afspraak

Deze diep reinigende behandeling zorgt voor een zuivere en stralende huid.
Met een warmte apparaat worden de poriën goed schoongemaakt, de T-zone krijgt de meeste aandacht omdat hier over het algemeen het meeste talg zit.

Deze behandeling is inclusief epileren, een gezichtsmassage, een masker en afsluitend de crèmes afgestemd op uw huidtype.

Behandelingsduur: 60 minuten

Guinot Hydradermie

Maak een afspraak

Hydradermie is een verzorgingsmethode met zichtbare resultaten. De werkstoffen die worden aangebracht op gelaat en decolleté worden speciaal op uw huidtype afgestemd. Door middel van rol elektrodes absorbeert de huid deze werkstoffen als een spons.

Het apparaat zorgt ervoor dat celvernieuwing wordt gestimuleerd en brengt uw huid weer in conditie. De huid is gevoed, gehydrateerd en dit resulteert zich in een stralende teint.

De behandeling bestaat uit; reinigen, dieptereiniging, epileren, het insluizen van de werkstoffen met het apparaat, een uitgebreide massage en een masker

Behandelingsduur: 90 minuten

Guinot Eye Logic

Maak een afspraak

Een korte maar effectieve behandeling voor de oogcontouren. Wallen, kraaiepootjes, rimpeltjes, en donkere kringen verminderen door middel van het hydradermie apparaat.

Het gezicht wordt gemasseerd en de behandeling wordt voltooid met een verkwikkend oogmasker.

Behandelingsduur: 45 minuten

Guinot Beauté Neuve Peeling

Maak een afspraak

Beauté Neuve is een behandeling om de vermoeide, doffe en gestreste huid te verhelderen en om pigmentvlekken te bestrijden.

De peeling maakt de overtollige dode huidcellen weer los van het huidoppervlak, waardoor de huid weer kan ademen. De celvernieuwing wordt versneld en de huid wordt stralend, gehydrateerd en jeugdiger.

Behandelingsduur: 60 minuten

Guinot Aromatic Visage

Maak een afspraak

Een ontspanningsbehandeling met essentiële oliën. De oliën zijn rijk aan werkstoffen, geven energie, kalmeren en hebben positieve resultaten op lichaam en geest.

Deze behandeling is inclusief epileren, geschikt voor elk huidtype en de oliën worden persoonlijk op uw huid afgestemd.

Duur: 60 min

Guinot Hydradermie Lift

Maak een afspraak

Door vermoeidheid, stress, en andere factoren verliest het gezicht op den duur zijn stevigheid. Tekenen van veroudering beginnen zich te vertonen. Guinot Hydradermie Lift zorgt ervoor dat de spieren hun stevigheid en jeugdigheid terug laat komen. Er wordt eerst een drainage uitgevoerd met de bol- elektroden om afvalstoffen af te voeren, daarna worden de doorbloeding en de spieren gestimuleerd en een vermoeide oogopslag verdwijnt.

De behandeling bestaat uit, reinigen een dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren, de drainage en stimulatie met het apparaat, een uitgebreide massage en een masker.

Behandelingsduur: 90 min