Over ons

Welkom bij Schoonheidssalon Huidpassie Kirsten

Mijn naam is Kirsten Steegh, in mei 2012 ben ik gestart met mijn schoonheids- en pedicuresalon, voorheen Esthetique Toujours en per 1 januari 2019 is de salon verder gegaan onder Huidpassie Kirsten.

Na succesvolle afronding van mijn opleiding schoonheidsverzorging “basis”, heb ik mij nog verder gespecialiseerd in de opleiding schoonheidsverzorging ” allround”, hier kwam o.a. de acne behandeling in voor en een verdere verdieping van de vakkennis.

Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste ben ik aangesloten bij de branche- organisatie voor schoonheidsspecialisten, de ANBOS.

Daarnaast heb ik de opleiding pedicure gevolgd; naast diverse gezichtsbehandelingen kunt u ook voor pedicurebehandelingen  bij mij terecht. Het is ook mogelijk om uw voeten bij u thuis te laten verzorgen.

Mijn passies in het vak schoonheidsverzorging zijn huidverbetering en het geven van ontspannende massages. Ontspanning, deskundig advies, persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij Huidpassie Kirsten voorop.

De salon is gevestigd aan de Nieuwe Veenendaalseweg 150 in Rhenen ca. 500 meter van het centrum, in een apart gebouw achter het woonhuis.
Er is voldoende parkeergelegenheid, u kunt op de oprit parkeren of aan de openbare weg.

Schoonheidssalon Huidpassie Kirsten heet u van harte welkom bij uw volgende bezoek.